0 Nákupný zoznam 0 Košík
HORNBACH Bratislava - Ružinov Otváracia doba
Galvaniho 9
821 04 Bratislava - Ružinov

servis-bratislavaruzinov@hornbach.com
+421 248 709 - 000
po - pi: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 zatvorené
8. 5. 2024 zatvorené
Túto informáciu ste si vytlačili dňa 25. 4. 2024 o 2:23. Upozorňujeme, že ceny na svetových trhoch a krátkodobé reakcie môžu ceny kedykoľvek zmeniť a tak sa môžu líšiť od cien vo Vašom výtlačku. Ďakujeme za pochopenie.
Sieťky proti hmyzu na mieru-thumb-0
Sieťky proti hmyzu na mieru-thumb-1
Sieťky proti hmyzu na mieru-0
Obrázok 1 z 2
Home Protect

Sieťky proti hmyzu na mieru

od24,00 €*/ ks

Č. výrobku: 10261138
  • Oblasť použitia: Ochrana proti hmyzu do okna, Ochrana proti hmyzu do dverí
  • Vyhotovenie: Upevnenie upnutím na okno, Montáž pomocou skrutiek na dvere
  • Upozornenie: Tento tovar je vyrobený podľa vašich požiadaviek. Z tohto dôvodu nemôžete odstúpiť od zmluvy, ani nemôžete tovar Hornbachu vrátiť.
Viac informácií o tovare
24,00 € *
Nechať si doručiť domov
  •  
  • Dodanie do cca 4 týždňov
Vyzdvihnutie v predajni Bratislava - Ružinov
  • Možno kúpiť online

Informácie o výrobku

  • EAN
    2007007461528

Dátové listy

Popis

Koniec s dotieravými muchami, pavúkmi, osami a ďalšou háveďou – vychutnajte si pokoj a uvoľnite sa u vás doma a držte si od tela nežiaducich hostí úplne bez použitia akýchkoľvek pesticídov a prírodným spôsobom!
Tu je dokonalé riešenie pre okná a dvere presne na mieru podľa vašich požiadaviek! Či už ide o roletu, upínací rám alebo otočné dvere – robustné hliníkové profily vašej ochrany proti hmyzu sú vyrobené presne podľa vašich požiadaviek – takže nebudete musieť nič rezať ani strihať!
Môžete sa rozhodnúť sami:
• Rozložená stavebnicová sada: Vybranú stavebnicovú sadu vám vyrobíme presne na mieru a doručíme vám ju až domov. Vy musíte na mieru vytvorenú stavebnicovú sadu už len zostaviť a namontovať.
• Už zmontované: Vytvoríme a zostavíme vami zvolenú stavebnicovú sadu podľa vašich požiadaviek a dodáme vám hotovú ochranu proti hmyzu až domov. Vy si ju musíte už len namontovať - ​​a hotovo!

Stačí niekoľko kliknutí a vaša ochrana proti hmyzu na mieru je pripravená. Tak na čo ešte čakáte? Pustite sa do projektu!

Upozorňujeme, že táto ochrana proti hmyzu je vyrobená podľa vašich osobných požiadaviek a z tohto dôvodu ju nie je možné vrátiť. Pre túto roletu zhotovenú na mieru neplatí právo na zrušenie objednávky, ani právo HORNBACH na vrátenie tovaru.

Zákaznícke hodnotenia

Hodnotenia môžu byť napísané aj od zákazníkov, ktorí tovar preukázateľne nepoužili alebo nekúpili.

hore