0 Nákupný zoznam 0 Košík
HORNBACH Bratislava - Ružinov Otváracia doba
Galvaniho 9
821 04 Bratislava - Ružinov

servis-bratislavaruzinov@hornbach.com
+421 248 709 - 000
po - pi: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 zatvorené
Túto informáciu ste si vytlačili dňa 19. 4. 2024 o 16:09. Upozorňujeme, že ceny na svetových trhoch a krátkodobé reakcie môžu ceny kedykoľvek zmeniť a tak sa môžu líšiť od cien vo Vašom výtlačku. Ďakujeme za pochopenie.
Žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-0
Žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-1
Žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-2
Žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-3
Žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-0
Obrázok 1 z 4
Soluna

Žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)

od24,00 €*/ ks

Č. výrobku: 6109618
  • Materiál: Hliník
  • Upozornenie: Tento tovar je vyrobený podľa vašich požiadaviek. Z tohto dôvodu nemôžete odstúpiť od zmluvy, ani nemôžete tovar Hornbachu vrátiť.
Viac informácií o tovare
24,00 € *
Nechať si doručiť domov
  •  
  • Dodanie do cca 4 týždňov
Vyzdvihnutie v predajni Bratislava - Ružinov
  • Možno kúpiť online

Informácie o výrobku

  • EAN
    2007005829559

Dátové listy

Popis

Žalúzie na mieru skrášľujú okná, chránia pred pohľadmi zvedavcov a regulujú dopadanie svetla. Či už sa jedná o pracovňu, kanceláriu, kúpeľňu alebo obývaciu izbu – nadčasový dizajn vytvorí v každej miestnosti mimoriadnu atmosféru a zaistí optimálnu protislnečnú ochranu.

Táto žalúzia je tak individuálna ako vy. Nakonfigurujte si svoju novú žalúziu presne na mieru, v požadovanom farebnom odtieni a šírke lamely. Začnite zadaním údajov o mieste montáže a prevedení. Rozmyslite si, kam sa má žalúzie namontovať: na okenné krídlo, do výklenku/na strop alebo pred výklenok/na stenu? Vy rozhodnete! Z akého materiálu má byť vaša nová vnútorná žalúzia? Môžete si vybrať medzi hliníkom a drevom. Potom zadajte rozmery pre šírku lamely a taktiež šírku a výšku – s týmito údajmi ste zvládli prvý krok.

V nasledujúcom úseku by ste sa mali venovať ďalším vlastnostiam: Na aké miesto chcete vašu novú žalúziu namontovať? Pokiaľ by ste chceli žalúziu zavesiť do vlhkých priestorov, mali by ste vybrať kúpeľňovú kvalitu. S výberom cenovej skupiny už vopred vylúčite žalúzie, ktoré nebudú zodpovedať vašim cenovým predstavám – to vám ušetrí čas aj nervy! A teraz prejdete na výber materiálu: Ktorú farbu by mala vaša nová žalúzia mať? S vodiacou páskou alebo bez vodiacej pásky? Detaily dokončia celú konfiguráciu: Ako má byť žalúzia upevnená? A na ktorej strane sa má ovládať – sťahovanie a obracanie vľavo, sťahovanie vľavo a obracanie vpravo, sťahovanie vpravo a obracanie vľavo alebo sťahovanie a obracanie vpravo? Tieto údaje rozhodnú, či bude hotový produkt zodpovedať vašim predstavám.

Aby ste sa mohli pri výbere farby bezpečne rozhodnúť, môžete si jednoducho priamo v konfigurátore objednať vzorku! Nemôžete sa s žalúziou skamarátiť? Žiadny problém. HORNBACH ponúka alternatívne produkty protislnečnej ochrany, ktoré si môžete tiež nakonfigurovať podľa svojich predstáv: Roleta na mieru, dvojitá roleta na mieru, plisé na mieru a lamelový záves na mieru!

Majte prosím na pamäti, že táto žalúzia je vyrobená podľa vášho osobného zadania, a kvôli tomu ju nie je možné vymeniť ani stornovať. Pre túto žalúziu zhotovenú na mieru neplatí právo na zrušenie objednávky, ani právo HORNBACH na vrátenie tovaru.

Upozornenie:
Pokiaľ je šírka žalúzie menšia ako 400 cm je ovládanie kombinované. Nie je možné mať ovládanie pomocou ťahania a otáčania na rovnakej strane.

Zákaznícke hodnotenia

Hodnotenia môžu byť napísané aj od zákazníkov, ktorí tovar preukázateľne nepoužili alebo nekúpili.

hore