0 Nákupný zoznam 0 Košík
HORNBACH Bratislava - Ružinov Otváracia doba
Galvaniho 9
821 04 Bratislava - Ružinov

servis-bratislavaruzinov@hornbach.com
+421 248 709 - 000
po - pi: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 zatvorené
Túto informáciu ste si vytlačili dňa 19. 4. 2024 o 22:14. Upozorňujeme, že ceny na svetových trhoch a krátkodobé reakcie môžu ceny kedykoľvek zmeniť a tak sa môžu líšiť od cien vo Vašom výtlačku. Ďakujeme za pochopenie.
Plisé na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-0
Plisé na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-1
Plisé na mieru (vr. zaslanie vzorky)-0
Obrázok 1 z 2
Soluna

Plisé na mieru (vr. zaslanie vzorky)

od39,00 €*/ ks

Č. výrobku: 6109615
  • Materiál: Polyester (PES), Viskóza, Tkanina
  • Upozornenie: Tento tovar je vyrobený podľa vašich požiadaviek. Z tohto dôvodu nemôžete odstúpiť od zmluvy, ani nemôžete tovar Hornbachu vrátiť.
Viac informácií o tovare
39,00 € *
Nechať si doručiť domov
  •  
  • Dodanie do cca 4 týždňov
Vyzdvihnutie v predajni Bratislava - Ružinov
  • Možno kúpiť online

Informácie o výrobku

  • EAN
    2007005829528

Dátové listy

Popis

Plisé na mieru predstavuje riešenie protislnečnej ochrany pre individuálne požiadavky. Pokiaľ si svoje plisé nakonfigurujete sami, budete pripravení na akúkoľvek situáciu v interiéri. Či už ho použijete ako dekoratívny prvok, zladený farebne s interiérom, ako ochranu proti horúčave alebo pohľadom alebo ako zatemnenie pre pokojné noci.

Plisé na mieru je tak individuálne ako vy. Nakonfigurujte si svoje nové plisé presne podľa svojich predstáv: s presnými rozmermi, vo vašom obľúbenom farebnom odtieni a na daný účel použitia. Začnite s údajmi o mieste montáže a prevedení. Rozmyslite si, kam sa má plisé namontovať: na okenné krídlo, do zasklievacej drážky, do výklenku/na strop alebo pred výklenok/na stenu? Vy rozhodnete! Potom zadajte šírku a výšku požadovaného plisé. Na záver definujte základný typ: Má sa plisé zatvárať obojstranne, zospodu nahor alebo dokonca s dvoma látkami zhora nadol?

Teraz ste zvládli prvý krok! Ďalšie dôležité rozhodnutia, ktoré musíte urobiť, sa vzťahujú na účel použitia. Má mať plisé na mieru iba dekoratívny charakter? Chcete plisé používať ako pohľadovú ochranu alebo dokonca ako ochranu proti horúčave? Alebo chcete týmto plisé zatemniť spálne? Aký farebný odtieň máte radi? Aký typ plisé uprednostňujete? Bežné plisé alebo voštinové plisé?

Tieto kritériá výberu rozhodnú, či nakonfigurovaný produkt protislnečnej ochrany bude nakoniec spĺňať vaše predstavy. Voštinové plisé predstavuje skutočný energeticky úsporný zázrak. Voštiny predstavujú vzduchové vankúšiky a tým pádom aj izolačnú vrstvu medzi oknom a miestnosťou. To chráni pred hlukom, horúčavou aj chladom.

Aby ste sa mohli pri výbere látky bezpečne rozhodnúť, môžete si objednať v konfigurátore priamo vzorku látky a nechať si ju zaslať domov! Nemôžete si zvyknúť na plisé? Žiadny problém. HORNBACH ponúka alternatívne produkty protislnečnej ochrany, ktoré si môžete tiež prispôsobiť podľa svojich predstáv: Roleta na mieru, dvojitá roleta na mieru, žalúzie na mieru a lamelový záves na mieru!

Majte prosím na pamäti, že toto plisé je vyrobené podľa vášho osobného zadania, a kvôli tomu ho nie je možné vymeniť ani stornovať. Pre toto plisé zhotovené na mieru neplatí právo na zrušenie objednávky, ani právo HORNBACH na vrátenie tovaru.

Zákaznícke hodnotenia

Hodnotenia môžu byť napísané aj od zákazníkov, ktorí tovar preukázateľne nepoužili alebo nekúpili.

hore