0 Nákupný zoznam 0 Košík
HORNBACH Bratislava - Ružinov Otváracia doba
Galvaniho 9
821 04 Bratislava - Ružinov

servis-bratislavaruzinov@hornbach.com
+421 248 709 - 000
po - pi: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 zatvorené
Túto informáciu ste si vytlačili dňa 19. 4. 2024 o 1:42. Upozorňujeme, že ceny na svetových trhoch a krátkodobé reakcie môžu ceny kedykoľvek zmeniť a tak sa môžu líšiť od cien vo Vašom výtlačku. Ďakujeme za pochopenie.
Rolety na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-0
Rolety na mieru (vr. zaslanie vzorky)-0
Obrázok 1 z 1
Soluna

Rolety na mieru (vr. zaslanie vzorky)

od32,00 €*/ ks

Č. výrobku: 6109616
  • Materiál: Polyester (PES), PVC, Viskóza, Tkanina
  • Upozornenie: Tento tovar je vyrobený podľa vašich požiadaviek. Z tohto dôvodu nemôžete odstúpiť od zmluvy, ani nemôžete tovar Hornbachu vrátiť.
Viac informácií o tovare
32,00 € *
Nechať si doručiť domov
  •  
  • Dodanie do cca 4 týždňov
Vyzdvihnutie v predajni Bratislava - Ružinov
  • Možno kúpiť online

Informácie o výrobku

  • EAN
    2007005829535

Dátové listy

Popis

S roletou na mieru ochránite svoj interiér pred slnkom, pohľadmi zvedavcov – a to presne a úplne podľa vašich individuálnych požiadaviek. Nakonfigurujte si svoju dennú roletu, pokiaľ nebudete chcieť sedieť v tme, alebo zatemňovaciu roletu ako alternatívu k vonkajším roletám.

Roleta na mieru je taká individuálna ako vy. Nakonfigurujte si svoju novú roletu presne podľa svojich predstáv: s presnými rozmermi, vo vašom obľúbenom farebnom odtieni a na daný účel použitia s vami požadovanými vlastnosťami. Vyžeňte slnko alebo svetlo zo svojho interiéru vtedy, keď si to budete priať. Pre každý zariaďovací štýl je k dispozícii vhodná roleta, ktorú je možné navyše ľahko namontovať. Rolety okrem toho predstavujú krásny dekoratívny prvok v spálni alebo v detskej izbe.

Začnite zadaním údajov o mieste montáže a prevedení: Má sa roleta namontovať do výklenku alebo pred výklenok alebo na okenné krídlo? Má sa odvíjať dopredu, dozadu alebo von z kazety? Ako ďalšie zadajte vami požadované rozmery. Potom si vyberte látku. Má byť roleta priehľadná, polopriehľadná, nepriesvitná alebo zatemňovacia? Ako má byť navrhnutý povrch? Aby ste sa mohli pri výbere látky bezpečne rozhodnúť, môžete si objednať vzorku látky! Potrebujete ochranu proti horúčave, má byť vaša nová roleta vhodná aj do vlhkých priestorov alebo na pracovisko a odpudzovať nečistoty? Akú farbu má mať predná a zadná strana? A na záver vyberte podrobnosti o upevňovaní a na ktorej strane budete chcieť svoju novú roletu obsluhovať. A je hotovo!

Upevňovací materiál nie je súčasťou dodávky. Materiál si objednajte rovno tiež, aby ste mohli vašu roletu namontovať. Aby ste sa mohli pri výbere látky bezpečne rozhodnúť, môžete si priamo v konfigurátore objednať vzorku látky! Nemôžete sa so svojou roletou na mieru ani napriek tomu skamarátiť? Žiadny problém. HORNBACH ponúka alternatívne produkty protislnečnej ochrany, ktoré si môžete tiež prispôsobiť podľa svojich predstáv: Plisé na mieru, dvojitá roleta na mieru, žalúzie na mieru a lamelový záves na mieru!

Majte prosím na pamäti, že táto roleta je vyrobená podľa vášho osobného zadania, a kvôli tomu ju nie je možné vymeniť ani stornovať. Pre túto roletu zhotovenú na mieru neplatí právo na zrušenie objednávky, ani právo HORNBACH na vrátenie tovaru.

Zákaznícke hodnotenia

Hodnotenia môžu byť napísané aj od zákazníkov, ktorí tovar preukázateľne nepoužili alebo nekúpili.

hore