0 Nákupný zoznam 0 Košík
HORNBACH Bratislava - Ružinov Otváracia doba
Galvaniho 9
821 04 Bratislava - Ružinov

servis-bratislavaruzinov@hornbach.com
+421 248 709 - 000
po - pi: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 zatvorené
Túto informáciu ste si vytlačili dňa 18. 4. 2024 o 15:10. Upozorňujeme, že ceny na svetových trhoch a krátkodobé reakcie môžu ceny kedykoľvek zmeniť a tak sa môžu líšiť od cien vo Vašom výtlačku. Ďakujeme za pochopenie.
Vertikálne žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-0
Vertikálne žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-thumb-1
Vertikálne žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)-0
Obrázok 1 z 2
Soluna

Vertikálne žalúzie na mieru (vr. zaslanie vzorky)

od51,00 €*/ ks

Č. výrobku: 6109619
  • Materiál: Hliník, PVC, Polyester (PES)
  • Upozornenie: Tento tovar je vyrobený podľa vašich požiadaviek. Z tohto dôvodu nemôžete odstúpiť od zmluvy, ani nemôžete tovar Hornbachu vrátiť.
Viac informácií o tovare
51,00 € *
Nechať si doručiť domov
  •  
  • Dodanie do cca 4 týždňov
Vyzdvihnutie v predajni Bratislava - Ružinov
  • Možno kúpiť online

Informácie o výrobku

  • EAN
    2007005829566

Dátové listy

Popis

Vertikálne žalúzie na mieru skrášľujú okná, chránia pred pohľadmi zvedavcov a regulujú dopadanie svetla. Či už sa jedná o pracovňu, kanceláriu, kúpeľňu alebo obývaciu izbu – nadčasový dizajn vytvorí v každej miestnosti mimoriadnu atmosféru a zaistí optimálnu protislnečnú ochranu.

Táto žalúzia je tak individuálna ako vy. Nakonfigurujte si svoju novú žalúziu presne na mieru, v požadovanom farebnom odtieni a šírke lamely. Aby ste sa mohli pri výbere farby bezpečne rozhodnúť, môžete si jednoducho priamo v konfigurátore objednať vzorku! Nemôžete sa s žalúziou skamarátiť? Žiadny problém. HORNBACH ponúka alternatívne produkty protislnečnej ochrany, ktoré si môžete tiež nakonfigurovať podľa svojich predstáv: Roleta na mieru, dvojitá roleta na mieru, plisé na mieru a lamelový záves na mieru!

Majte prosím na pamäti, že táto žalúzia je vyrobená podľa vášho osobného zadania, a kvôli tomu ju nie je možné vymeniť ani stornovať. Pre túto žalúziu zhotovenú na mieru neplatí právo na zrušenie objednávky, ani právo HORNBACH na vrátenie tovaru.

Zákaznícke hodnotenia

Hodnotenia môžu byť napísané aj od zákazníkov, ktorí tovar preukázateľne nepoužili alebo nekúpili.

hore